## Calgary Neonatal Quality Improvement Education Program





## **NeuroQI Day**

## **Making Sense of QI Data Workshop Agenda**

Date: June 17, 2025 at 4:00 PM - 7:00 PM

Location: Alberta Children's Hospital

Time (Duration)	Objective	Description
4:00 – 4:05 PM (5 min)	Introduction	Orientation to the workshop
4:05 – 4:25 PM (20 min)	Overview on QI data	Didactic presentation
4:25 – 4:45 PM (20 min)	QI Data Analysis and SPC charts	Didactic presentation
4:45 – 5:05 PM (20 min)	Microsoft Excel tips	Hands-on session for tips and tricks on using MS Excel to clean and classify data
5:05 – 5:20 PM (15 min)	Health Break	Coffee and tea
5:20 – 6:20 PM (60 min)	Using QIMacros	Hands-on session on creating various types of SPC charts including run and control charts.
6:20 – 6:50 (30 min)	Practice your skills	Practice creating various chart using mock data or your own data. Ask us any question
6:50 – 7:00 (10 min)	Workshop evaluation	Workshop debriefing Complete workshop evaluation

Register here